Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Украина

Комментарии к статье «Зверства украинских фашистов. Львов, 9 мая 2011»

Подборка фактов о фашистах. Привет Януковичу.


Андрій, 10.05.2011 01:21
Поскоріше б уже розвалилася ця ненажерлива російська імперія!!!
Руслана, 10.05.2011 00:58
Я – УКРАЇНКА, і мені дуже соромно, що серед українців є такі «люди», хоча я вибачаюсь перед всіма людьми, це просто нелюди, вибачте але іншого слова немає - сволота. Замість того щоб займатися справами, піднімати нашу державу зі злиднів, хтось намагається розпалити ворожнечу. Люди, українці що Ви робите? Невже у Вас вистачає тільки мужності знущатися над людьми похилого віку або зривати георгіївську стрічку, або палити стяг. Виходить так що Ви можете тільки руйнувати??? І немає значення на якій мові розмовляє людина, і немає значення якого вона віросповідання але якщо ми не будемо пам’ятати те що відбувалося у 40-х роках 20 століття, то ми на шляху до повторення цих жахливих подій. Я – УКРАИНКА, И МНЕ СТЫДНО…за нашу нацию.
Ирини, 09.05.2011 23:30
мне стыдно что я со Львова, наше дурные бендеровцы...такое творили ,ветеранов лупили , медали срывали, к мономенту не подпускали....Фашисты вот кто во Львове живет куда смотрит Виктор Федорович ??? спасай нас нормальных людей Янукович..!!
1... 15 16 17 18 19 21 23

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.