Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Полезные советы

Сушильна машина вдома: за і проти

Набридло розвішувати білизну, а розкладна сушка займає багато місця? Подаруйте собі і своїм близьким більше вільного часу. А про домашні клопоти нехай подбає сучасна розумна техніка. 

Основне призначення

Сушильна машина – це модернізований пристрій, який використовується для сушіння речей після прання. Вона стане незамінною помічницею для великої сім'ї або в місцях, де є маленькі дітки чи хатні тварини.

Переваги сушильної машини

Сьогодні, сушарка ще не входить у розряд «обов'язкового» набору побутової техніки. Та для декого процес швидкого сушіння може стати справжнім порятунком. Якщо ви думаєте над покупкою, зважте, що сушильні машини для одягу мають такі переваги:

  1. Економія зусиль та часу. Машинка значно скоротить час висихання одягу, особливо порівняно зі звичайним сушінням. Це зокрема важливо при проживанні у вологих кліматичних умовах чи в зимовий період року.
  2. Відсутність підвищеної вологості. Тривалий процес сушіння призводить до виникнення проблем із пліснявою та неприємними запахами. У машині для сушки весь конденсат осідає в спеціальній ємності, а згодом видаляється в каналізацію.
  3. Делікатна робота з тканинами. Помічниця має багато оптимальних режимів для висушування. Як результат — ваш одяг не розтягується та не вицвітає.
  4. Ліквідація бактерій. Парова обробка знищує мікроорганізми та пилових кліщів. Висока температура фактично дезінфікує одяг після прання. Це стане у пригоді людям з астмою чи алергією.
  5. Автоматичне розгладжування речей. Ще одна додаткова опція. При правильному сортуванні та акуратному завантаженні на виході ви отримаєте попрасований одяг.

 

Не варто також забувати й про певні негативні критерії, перед тим як здійснювати покупку.

 

Недоліки сушильного обладнання

  1. Вартість. Доволі висока ціна, нерідко стає перепоною для придбання. Це особливо стосується моделей із розширеними функціями.
  2. Використання енергії. Функціонування нагрівального елемента споживає чималу кількість електроенергії під час роботи. Як наслідок, наприкінці місяця це відзначиться на ваших рахунках.
  3. Шум. Деякі типи машин можуть бути доволі гучними. Тому їх використання у вечірній чи нічний періоди може бути доволі неприємним.
  4. Зношення білизни. Тривале використання сушарки призводить до втрати якості одягу, особливо виробленого з делікатних або чутливих тканин.
  5. Регулярний догляд за фільтрами. Для ефективного функціонування пристрою потрібно дотримуватися систематичного догляду та чистки фільтрів.

 

Зрештою, кожне рішення залежить лише від ваших індивідуальних потреб та уподобань. Якщо чистота та свіжість випраних речей значущі для вас, тоді будьте певні: вам не обійтися без цієї сушарки для білизни.

 


 
 
Error

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.