Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Полезные советы

Як створити поле для заробітку

Питання дистанційного заробітку масово цікавить людей відтоді, як з’явився швидкісний інтернет. На тлі цього сформувалися категорії фахівців, які виконують певну роботу, за що й отримують винагороду. Але тепер є можливість здобути додатковий прибуток, мінімізувавши зусилля. Для цього потрібно інвестувати гроші в хайп-проєкт і чекати на дивіденди.

Джерело додаткового заробітку

Здебільшого хайп-проекти діють за механізмом фінансової піраміди, що передбачає ризик втрати грошей. Але такі програми все одно мають чимало прихильників, адже є можливість і заробити. Перевага сучасних хайп-проєктів в інтернеті полягає в тому, що участь у них не потребує великих депозитів. Тобто людина може вкласти мізерну суму, у межах одного долара США, і на неї буде нарахований певний відсоток.

Звичайно, у такий спосіб багато заробити неможливо. З іншого боку, такі копійки можна використати у якості індикатора, щоб зрозуміти, чи вкладати в проєкт кошти надалі. Якщо він довів платіжну здатність, можна інвестувати більшу суму, й отримати нагороду відповідно до неї. Але все одно, щоб вирізняти хайпи, потрібно набувати досвід у сфері інвестицій.

Основні механізми функціонування

У хайп-проєктах є дві сторони – адміністратор та інвестори. Саме останні вкладають гроші з метою отримати дивіденди. І до цієї категорії може належати будь-хто. Щодо адміна, то безпосередньо він і є засновником платформи. Термін існування хайпа залежить від того, наскільки наповненою є його каса. Вона формується шляхом надходжень від інвесторів, а вони із загальної суми отримують свій відсоток.

Але настає переломний момент, коли розмір інвестицій знижується, і починаються проблеми з виконанням зобов’язань перед інвесторами. Наслідком цього є скорочення потоку нових користувачів. «Підживлювати» касу нема чим, і виплати припиняються. Таким чином проєкт набуває статусу SCAM, і подальше його функціонування стає неможливими.

Виходячи з цього, варто знати, які бувають HYIP. Їхня класифікація така:

  1. Високоприбуткові. Такі хайпи належать до короткострокових, адже передбачають виплату великих дивідендів за малий період: від 60 відсотків і вище. Усе це швидко спустошує касу. Якщо ви починаєте свій шлях у якості адміністратора інвестиційних платформ, не варто відразу використовувати високодохідні програми.
  2. Низькоприбуткові. Вклавши гроші в такий проєкт, не варто розраховувати, що незабаром вони повернуться з прибутком. Цього треба буде чекати місяцями, адже нарахування невеликі, вони за деякими джерелами складають 10 % або 15 %, але найчастіше цей показник є набагато меншим. З іншого боку, це довгострокові хайпи, і деякі майданчики з цієї категорії «живуть» роками. На відміну від високодохідного, який діє на кшталт лотереї, низькодохідні програми нагадують банківський депозит.
  3. Середньоприбуткові. Пропонують дивіденди в межах розумного, з іншого боку, мають певні ризики поступово втратити платіжну здатність.

Високодохідні інвестиційні майданчики пов’язані з ризиком швидкого переходу в SCAM. Низькоприбуткові передбачають грамотний маркетинговий підхід та втілення важелів, що стимулюють реінвестування. Отже, найкращим варіантом для тих, хто мріє стати адміністратором інвестиційних програм, є саме сердньоприбуткові проєкти. Використовуючи їх, ви зможете навчитися правильно планувати фінансову стратегію, залучати нових користувачів, досліджувати їхню поведінку і платіжну спроможність.

Також важливо налагодити зворотний зв’язок з аудиторією. Адже проєкт стане довгостроковим, а від цього у виграші опиняться всі. Зокрема, інвестори можуть стабільно помножувати свої гроші, адміністратор – отримувати відсотки від кожної транзакції.

Що варто запам’ятати

Планування фінансової стратегії, безумовно, є важливим моментом у формуванні хайп-проєкту. Крім неї, треба подбати про таке:

  • сайт з унікальною графікою і зручним інтерфейсом;
  • якісний хостинг;
  • захист від вірусів:
  • система виведення грошей.

Звертайтесь у спеціалізовану компанію до спеціалістів. Вони допоможуть найефективнішим чином вивести ваш хайп-проєкт у реальність і впровадити заходи з маркетингу, які посприяють його розвиткові.


 
 
Error

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.