Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Полезные советы

Огляд Citroën Jumpy

Дизайн гарний для позашляховика, і, безумовно, дивлячись на citroen jumpy в лоб, ви бачите його кращий профіль. Чорний пластиковий бампер, який починається набагато вище, подовжені фари і з боків, а також подвійний шеврон, що символізує сімейне ДНК.

Вид збоку вічний, здається, що ніколи не скінчиться. З правого боку тільки бічні двері, вона розсувні. Пояснення логічне: він на узбіччі тротуару (якщо правильно припаркуватися). Я, зокрема, вважав за краще б двері з обох сторін, щоб зручніше працювати на складах і на пляжах.

Ззаду двері багажного відділення має подвійну вертикальну орієнтацію, що забезпечує низьку, зручну і рівний вантажний поверхню. Задні двері відкриваються до тих пір, поки вони не вирівняються з боків коробки, хоча за допомогою простого важеля ми відпускаємо їх, щоб відкрити ще приблизно на 20 градусів.

Усередині

Сідати в позашляховик такого розміру вимагає певної техніки, тому що, якщо ви цього не зробите, вам доведеться виконувати дивні маневри, щоб сісти за кермо.

Положення водія хороше, хоча для цього треба було б сидіння на кілька дюймів далі, що неможливо, тому що воно впиралося в металеву стінку, яка відокремлює пасажирський салон від боксу. Першим сюрпризом для початку буде кермо (тільки по висоті), дзеркала заднього виду і ... сюрприз! Дзеркало заднього виду, яке йде на лобове скло, відсутня. Ні, це не недолік устаткування, це елемент, який був би марний: немає ніякого виду ззаду через середину Jumpy.

Два бічних дзеркал заднього виду мають великі розміри, які допомагають дізнатися, хто йде і куди ми прямуємо, при русі заднім ходом.

Комплектація досить повна: дзеркала з електроприводом і склопідйомники, кондиціонер, подушки безпеки для водія і пасажира, AM / FM-радіо з Bluetooth, допоміжний і USB-вхід. У нього немає програвача компакт-дисків.

Безпека

Citroën Jumpy поставляється з ESP, ABS з роздільником гальма, системою екстреного гальмування і системою контролю тяги (ASR). Він також має систему допомоги при рушанні з місця, а також передні і задні протитуманні фари.

Він оснащений подвійною передньої подушкою безпеки. Citroën гарантує, що сумка з правого боку захищає двох пасажирів. Немає ніяких незалежних результатів краш-тестів, що підтверджують це.

Висновок

Вантажопідйомність більш ніж хороша і, розмовляючи з користувачами конкуруючих машин, вони не перестали хвалити дизайн і шосту коробку. Інший момент: логотип Citroën приваблює багатьох, незважаючи на те, що це далеко не бренд з великими традиціями в цьому сегменті в країні.

 

 
 
Error

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.