Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Полезные советы

FAMILY AND FRIENDS – англійська мова з азів.

FAMILY AND FRIENDS (Сім’я і друзі)– це серія книг, які покликані допомогти дитині в опануванні англійської мови з азів. Даний комплекс містить низку підручників, які охоплюють багаторічну освітню програму із семи рівнів. Його видавництвом займається Oxford University Press. Оксфордська програма навчання зарекомендувала себе з найкращої сторони в усьому світі, зокрема в Україні. Підручники допущені до навчального процесу Міністерством освіти і науки України та використовуються в навчальних закладах багато років поспіль. Вони показали чудовий результат, доказавши на практиці те, що досконало вивчати англійську мову зовсім не складно, особливо, якщо цим займатися з самого дитинства. Навчально-методичний комплекс став незамінним не тільки для учнів, але й вчителів.

Курс розпочинається з початкового рівня, в якому викладаються ази англійської мови. За ним йде 1-й рівень, всього рівнів 6 і кожен з них розрахований на 1 рік навчання. Кожен рівень складається з низки спеціалізованих навчальних матеріалів. В комплекс входить підручник, робочий зошит і різноманітні доповнення, покликані спростити та покращити процес викладання матеріалу. Серед доповнень слід виділити методичні матеріали для вчителя, книги для читання і удосконалення мовленнєвих навичок, дидактичні матеріали диски, тексти і карточки.

FAMILY AND FRIENDS

Якщо займатися освоєнням матеріалу по плану, тоді підручник рівня вивчається за рік, якщо учні вже володіють певними знаннями, тоді терміни проходження плану можна скоротити, щоб прискорити перехід на вищий рівень. Також є змога розширити використовуючи серії книг Little Friends та First Friends, тоді його освоєння займе дев’ять років і допоможе вийти на високий рівень знань! Якщо дотримуватися рекомендацій і сумлінно вивчати теми, навчально-методичний комплекс Family and Friends неодмінно допоможе досконально вивчити англійську мову, опанувавши граматику і здобувши великий словниковий запас.

В інтернет-книгарні Буклетка зібрано широкий асортимент навчальної літератури з англійської мови. «Сім’я і друзі» далеко не єдиний навчально-методичний комплекс, який користується популярністю. У нас можна підібрати саме ті підручники, які ідеально підійдуть Вашій дитині та зможуть розкрити весь її потенціал. Загляніть до нас на сайт, ми завжди раді запропонувати знайти потрібну Вам літературу по доступній ціні: https://www.bookletka.com/family-and-friends.html


 
 
Error

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.