Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Полезные советы

Об’єднання PDF-файлів та створення діаграм онлайн

Досить важко знайти хороший безкоштовний онлайн-інструмент для конвертування в PDF, об’єднання PDF-файлів, редагування зображень та створення діаграм. Більше того, дуже важко знайти інструмент, який міг би одночасно виконувати всі перераховані функції. Для цього ми і створили EEZZEE.IO.

Це безкоштовний онлайн інструмент, який дозволяє виконувати всі вищезазначені операції. EEZZEE.IO виконує багато корисних функцій. Що ви можете зробити легко за допомогою EEZZEE.IO? Перш за все, EEZZEE.IO - це дуже зручний конвертер PDF. Платформа забезпечує швидке перетворення різних файлів. Конвертер PDF працює з різними типами файлів. Застосовуйте EEZZEE.IO для того, щоб створити PDF-документ із посилань, зображень, файлів HTML, файлів Microsoft Office та текстових файлів. Процес трансформації дуже простий. Перетворення триває менше хвилини. Вам потрібно об’єднати кілька файлів PDF в один документ? Жодних проблем! Це ви також можете зробити за допомогою EEZZEE.IO. Завантажте до 20 файлів та об’єднайте їх, зробивши кілька кліків.

EEZZEE.IO пропонує безкоштовний редактор зображень. Завдяки простому інтерфейсу процес редагування зображень дуже легкий. Внесіть будь-які потрібні зміни, але не платіть за це. Так, це послуга, яка економить не лише час, а й гроші. Незабаром з’явиться ще одна функція. Наш безкоштовний онлайн аудіоконвертер зараз знаходиться на етапі розробки. Інструмент підтримуватиме численні формати та забезпечить швидке перетворення аудіофайлів. Ми робимо все можливе, щоб зробити найкращий сервіс для наших клієнтів.

Чому EEZZEE.IO найкращий сервіс? Ця платформа безкоштовна. Немає жодних обмежень. Виконуйте необмежену кількість конвертацій і заощаджуйте при цьому кошти. Крім того, інструмент працює з файлами різного розміру. Ви можете завантажувати файли для перетворення в PDF-формат як із пристрою, так і з Google Drive та DropBox. EEZZEE.IO працює онлайн, тому вам не потрібно нічого встановлювати. Всі операції виконуються прямо в браузері. Реєстрація не потрібна. Для роботи з платформою вам не потрібен особистий кабінет. EEZZEE.IO функціонує чудово незалежно від операційної системи та пристрою, яким ви користуєтесь.

EEZZEE.IO це передусім зручність. Ми створили інструмент, яким можуть легко користуватися різні користувачі. Нашими клієнтами є люди різного віку та різних професій. EEZZEE.IO чудово працює як для студентів, так і для програмістів. Інструмент дійсно надзвичайно простий у використанні.


 
 
Error

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.