Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Мимоходом

Обмін та біржі криптовалют: можливості подальшого розвитку

Обмін цифрових монет – класична операція, з якою успішно справляються Р2Р-платформи та обмінники. Виникає логічне питання, чому для цього процесу може бути необхідна біржа криптовалют? Перш за все, тому, що торгові майданчики дають можливість не лише провести обмінну операцію, а й відразу направити кошти у інші процеси.

Торгівля криптоактивами, смарт стейкінг, фармінг та інші операції – головна умова функціонування біржі. Сучасні сервіси дають можливість працювати як зі спотовою, так і маржинальною торгівлею.

Переваги криптобіржі для торгівлі

Серед усіх переваг можна виділити наступні пункти:

  • Такі сервіси – оптимальне рішення для початківців. Новим користувачам пропонуються вигідні умови та додаткові бонуси, наприклад, власний коін на балансі.
  • Сучасна біржа нового покоління – це ще і високий рівень безпеки. Персональні дані та обліковий запис комплексно захищаються. Для цього використовуються різні системні підходи, в тому числі і 2FA, як у біржі криптовалют WhiteBIT.
  • Торгівля доступна як з реєстрацією, так і без неї. У першому випадку ви отримаєте доступ до розширеного функціоналу.
  • Працюючи з сервісом, ви маєте коіни у власності, а не просто спекулюєте на коливаннях ціни.

Децентралізовані криптобіржі дають можливість робити все анонімно та при цьому безпечно. Проте якщо ви працюєте з вагомими сумами, то краще зберігати їх на холодному гаманці, щоб додатково захистити від злому.

Які фактори врахувати, обираючи біржу

Якщо ви в пошуках платформи, то зверніть увагу на наступні характеристики:

  • Наявність служби підтримки користувачів з різноманітними каналами зв’язку.
  • Комісія. Криптобіржа повинна чітко пояснити, яка в неї комісія та з чого вона стягується. Враховуйте те, що майданчиків без комісій не існує, але є мінімальні показники (оптимальні для користувача).
  • Безпека. Важливо, щоб ресурс підтримував всі новітні заходи безпеки: 2FA, верифікація особистості, страхування.
  • Простота користування. Чим зрозуміліший та простий інтерфейс, тим краще. Деякі платформи сьогодні пропонують декілька варіантів інтерфейсів.
  • Методи оплати. Щоб швидко та зручно поповнювати рахунок та виводити кошти, перевірте, які способи підтримує ресурс.

Також під час аналізу зверніть увагу на конфіденційність та торгові пари, які доступні в рамках майданчика.


 

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.