Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Мимоходом

Гарантія та повернення товару: як вирішує ці питання інтернет-магазин музичних інструментів ColorSound

Звертаючись в магазин музичних інструментів у Київі або іншому місті, покупці смакують, як будуть займатися творчістю - експериментувати з мелодіями, виступати в групі або навчатися грі з нуля. Але реальність вносить свої корективи - іноді доводиться повертати, обмінювати або віддавати недавно куплену гітару, піаніно, барабанну установку і т.д. в ремонт. Це складна ситуація, в якій велике значення має добропорядність продавця і його здатність врегулювати проблему в найкоротші терміни. Формально законодавство в Україні на стороні споживача, але за фактом компанії не виконують своїх зобов'язань, а деякі в принципі не видають клієнтам гарантії на продукцію, відповідно, у них немає можливості пред'явити претензії. Особливо актуальними є питання обміну, повернення та гарантійного ремонту для тих, хто замовляє інструменти з доставкою

Що дає офіційна гарантія? У яких випадках можна обміняти товар або повернути гроші? Які найчастіші причини звернення до фахівців по ремонту? Як діяти, якщо інструмент не підійшов? Відповіді на перелічені запитання надасть наша стаття з аналізом всіх нюансів взаємодії з музичними магазинами на прикладі покупки у ColorSound. 

Llp7RISFh-n3rtXnVXfTiwGbdxq1yyrDogt2v-t_jW2tcFnydtLUWzjFGhOWXYcJIOt17IGJNQkcOgfene2n7-oXcKVqIru-rB02G4DDpEahRj6CZl065LD_hdAZyF240b8uWttF

Чому може знадобитися повернути інструмент або віддати його в ремонт?

Скільки б рекомендацій щодо пошуку підходящої моделі фортепіано, електрогітари або віолончелі музикант ні вивчав перед тим, як купити їх, все одно є ймовірність того, що він не вгадає. Звичайно, частіше така ситуація виникає у новачків, які погано уявляють, що їм потрібно, а коли отримують товар, усвідомлюють, що помилилися. Але і професіонали не завжди залишаються задоволеними придбаної продукцією, причому зовсім необов'язково, що справа в якості. Чи не влаштувати може розмір, насиченість звучання, розташування елементів управління, функціональні можливості і т.д. 

Солідний магазин гітар та інших інструментів обов'язково дає таким замовникам можливість повернути гроші або здійснити обмін на ту модель, яка підійде по всіх параметрах. Такий підхід дозволяє продемонструвати лояльне ставлення до клієнта, і чим простіше механізм здійснення повернення / обміну, тим більше вірогідності, що в майбутньому людина звернутися саме до цього постачальнику. 

Що стосується ремонтних робіт, то обставини бувають різні, наприклад, не завжди дефект вдається виявити відразу - він може проявлятися при запуску певної опції. Переважно в сервісний центр звертаються, якщо:

  • якась функція не працює або працює некоректно;
  • є заводські дефекти (відсутні деталі, браковані елементи, неміцні сполуки, відсутність в потрібних місцях лакофарбового покриття і т.д.);
  • виявляється неповнота комплектації;
  • присутні ушкодження, не пов'язані з експлуатацією інструменту;
  • різко зменшується ресурс акумуляторної батареї;
  • облущівается зовнішнє покриття при дотриманні умов зберігання;
  • спостерігаються збої в програмній частині і електроніці. 

Особливості дії гарантії 

Ще на етапі вибір продавця має сенс уважно вивчити умови співпраці, зокрема, видає чи він документ, що підтверджує якість і справжність товару. При купівлі інструментів гарантія має величезне значення, дозволяючи клієнту бути впевненим тому, що він витрачає гроші на фірмову продукцію відомої торгової марки. ColorSound - магазин музичних інструментів,який працює виключно з лідерами світового ринку, причому без посередників. Таким чином, гарантія обов'язково буде в комплекті поставки. Ось, як вона діє:

  1. Разом з товаром кожен замовник отримує документ з печаткою компанії, що підтверджує покупку. Але навіть якщо чек загубиться, гарантія зберігається. 
  2. Гарантійні терміни можуть бути різними в залежності від виробника і типу товару - від 3-6 місяців до 1-2 років і більше. Детальна інформація представлена в описах. 
  3. Обслуговування в Києві переважно передбачає доставку інструментів в сервісний центр нашими фахівцями. З інших міст продукцію потрібно відправляти на відділення Нової Пошти.
  4. При необхідності ремонту після закінчення терміну дії гарантії клієнти можуть звернутися в магазин для післягарантійного обслуговування, вартість якого буде залежати від складності роботи, необхідності заміни деталей і їх характеристик. 

Порядок дій для повернення і обміну музичних інструментів

Непридатний з яких-небудь причин товар при зверненні в ColorSound можна без особливих проблем обміняти або повернути на таких умовах:

  • переконавшись в тому, що всі пломби і наклейки на місці, а товарний вид збережений, як і цілісність заводський упаковки;
  • доставивши самостійно або за допомогою перевізника за вказаною на сайті адресою офісу в Києві;
  • протягом 14 днів з моменту покупки;
  • з отриманням грошових коштів (при поверненні) поштовим переказом або на рахунок в Приватбанку після перевірки товару. 

Як бачите, нічого страшного в тому, щоб обміняти, повернути чи віддати в сервісний центр куплений музичний інструмент немає, головне - знати свої права і вибрати по-справжньому надійний магазин, такий як ColorSound! 

 


 
 
Error

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.