Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Мимоходом

Львів залишився без води. Де курсуватимуть водовозки

Сьогодні ПАТ «Львівобленерго» розпочало знеструмлення об’єктів водопостачання міста через борги. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Без електрики опинилася дві головні насосні станції міста, внаслідок чого повністю припинено водопостачання до споживачів Франківського району, Залізничного району, частину Сихівського (Новий Львів) району, мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська, водопостачання центральної частини Львова та вул. Привокзальної і прилеглих до неї вулиць проводитися з пониженим тиском.

«Ситуація надзвичайно складна, оскільки у «Львівобленерго» не повідомили нам, які саме об’єкти вони планують знеструмити. Відтак, ми не мали змоги попередити мешканців заздалегідь про припинення водопостачання. Окрім цього, ми не можемо спрогнозувати скільки часу триватиме знеструмлення. Наразі організовуємо підвезення води водовозками», – розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Полностью здесь: http://tvoemisto.tv/news/chomu_u_chastyni_lvova_vymknuly_vodu_69918.html?utm_source=twitter&utm_medium=Lviv_Novyny[


 

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.