Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Фунты, тугрики...

Петро Порошенко розпочинає продаж своїх активів

Петро Порошенко обрав компанію, яка допоможе йому продати свої активи. Нею стане інвестиційна компанія Rothschild, що у власності однойменної династії банкірів, яка бере початок ще з середини вісімнадцятого століття. Про це програмі «Схеми» повідомив виконавчий директор та співголова Rothschild & Cie Джованні Сальветті. Безпосередній процес продажу активів президента, за його словами, розпочнеться вже наступного тижня.

«Ми отримали сьогодні дуже гарні новини і радіємо з того, що нас відібрали на цю дуже важливу роль. Наша компанія є одним з провідних світових радників у питаннях  угод про злиття та поглинання. Зараз безпосередньо ми завершуємо процедуру підписання контракту про участь Rothschild у цьому процесі у консорціумі з нашими місцевими партнерами – «Інвестиційний капітал Україна». І ефективна робота над безпосереднім процесом продажу розпочнеться вже наступного тижня», – повідомив Джованні Сальветті, виконавчий директор та співголова «Rothschild & Cie».

За словами Джованні Сальветті, українським партнером Rothschild у цьому процесі стане «Інвестиційний капітал Україна».

Це українська інвестиційна компанія, яка ще до 20 червня цього року перебувала у співвласності та під керівництвом Валерії Гонтаревої – нині голови Національного банку України. На посаду голови Нацбанку її рекомендував сам Петро Порошенко.

Валерія Гонтарєва створила та очолила компанію у 2007 році і вийшла з ради директорів та продала свою частку у ній наступного дня після призначення у Нацбанк.


 

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.