Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости ЧП, криминал

Виталий Куприй - Шефа антикоррупционного бюро поймали на коррупции :)

Пишет нардеп Украины Виталий Куприй у себя в Фейсбуке:

Керівника Антикорупційного бюро Ситника спіймали на корупції!

Після мого звернення до ГПУ перший заступник Генпркурора Юрій Севрук розпочав досудове розслідування проти очільника Національного антикорупційного бюро Артема Ситника. Ситнику попередньо інкримінують кримінальне правопорушення за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Неймовірно! Корупція в Антикорупційному бюро?! Не встиг директор НАБ Ситник спіймати жодного корупціонера, як вже сам з’явиться в якості підозрюваного на допиті в слідчого.

Ще 29 липня в ЗМІ з'явилась інформація, що Артем Ситник включив свою дружину Анну Ситник і «таємничу» радницю Ірину Данько до складу офіційної делегації для поїздки до Великобританії. Спочатку очільник НАБ говорив, що Анна Ситник входила до офіційної делегації. Проте згодом почав переконувати, що вона їхала як «приватна особа і за свій рахунок». Разом з тим, за декларацією в 2014 році офіційний дохід пані Ситник склав лише 113 тис. грн.

І як за такі гроші можна роз’їжджати по Лондонах?!

Я та члени МДО «Депутатський контроль» не дамо «зам’яти» цю справу. Про всі нові факти її розслідування повідомлятиму публічно. Нехай всі старі й нові чиновники знають – за корупцію відповідатимуть перед суспільством і перед законом!

Фото Виталия Купрего.

Фото Виталия Купрего.

https://www.facebook.com/vitaliy.kupriy/posts/1021534954547101?pnref=story


 

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.