Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости ЧП, криминал

Планктон готовится к революции

Источник: varjag_2007

Обговорюємо план повстання народу 28 жовтня 2012

Автор: Зиновій Андрухів в Революційна Рада Народу України (Файлы)


майдан 29
 

1. Підготовчий етап - всім включитись негайно:

поширення інформації у т.ч. через Фейсбук щодо програм і плану революції, щоб народ знав що робити, як  і коли, які будуть позитивні радикальні зміни в інтересах народу, яка влада.

2. Збір народу - нарощування сил: 

28 жовтня починаємо збирати народ - хоча би 200 тисяч на всеукраїнське віче - Майдан у Києві та обласних центрах. Кожен має мати засоби самозахисту - хоча би палиці в руках, але без зброї. Віруючим іти разом з патріотами - священниками, взяти хрести і образи - церковні хоругви, щоб народ відчув свою непереможну силу та віру. 

- Ознайомлюємо громадян з програмами і планом революції. 

- Проводимо мітинги, щоб народ побачив і почув нових лідерів, зрозумів і схвалив логіку подальших дій. За умови виконання цього пункту переходимо до наступного.

3. Етап формування вищих органів народної влади : 

проголошуємо декларації: № 1 про конституційні права народу України, № 2 про недовіру Верховній Раді та всій владі, № 3 про утворення революційного Парламенту Народу.

- Обираємо Державну Раду - уряд перехідного періоду за участю військових для запровадження конституційних реформ, підготовки чесних виборів гідної влади з числа компетентних патріотів.

- Формуємо народні сили самооборони для підтримання порядку та організованих дій народу.

- Формуємо революційний Парламент Народу України згідно з концепцією РНРУ ( файли).

4. Перехід влади до народного уряду:   заручаємось переходом міліції до народу. 

- Оголошуємо план конкретних дій і міняємо владу.

- Встановлюємо контроль над державними установами, радіо і телебаченням.

- Оголошуємо про розпуск Верховної Ради і відставку уряду Азарова - Януковича.

5. Міліція арештовує керівників Партії Регіонів. Державна Рада за підтримки РРНУ бере владу і приступає до реалізації програми конституційних реформ.

План конкретних дій в день революції - порядок застосування сили народу буде оприлюднено на Віче. При необхідності учасникам революції буде виплачена компенсація витрат за рахунок держави на перебування у Києві за їх бажанням.ФБ


ЗВЕРНЕННЯ РЕВОЛЮЦІЙНОЇ РАДИ УКРАЇНИ:
Офіцери, сержанти і солдати! У всі історичні часи військові були елітою суспільства і першими ставали на захист держави ! Ви давали присягу Народу! Прийшов Ваш час виконати святий обов'язок - захистити Україну від банди кримінальної олігархії.

Наказ № 2 Революційної Військової Ради від 25 вересня 2012 року. У зв'язку з підготовкою до мирного повстання народу України проти організованої злочинної групи партії Регіонів, яка незаконним способом узурпувала всю владу, НАКАЗУЄМО :
1. Всім громадянам України готуватися до мирної всенародної революції на початок листопада 2012р, формувати народні загони самооборони в обласних центрах та інших містах.
2. Попереджуємо командний і рядовий склад міліції про кримінальну відповідальність за співпрацю з бандою, за віддання чи виконання злочинних наказів про застосування сили проти мирних зборів і походів, мітингів і демонстрацій громадян.
Керівники підрозділів міліції та інших силових структур, які будуть давати чи виконувати такі накази, будуть засуджені військовим революційним трибуналом за статтею 340 чи 365 Кримінального Кодексу України - позбавлення волі до 10 років.
3. Керівників політичних партій, які виступлять проти мирної правової революції вважати зрадниками народу.
4. Офіцерам вищого командного складу Збройних Сил України розробити плани арешту керівників злочинної влади і бути готовими захистити народ силою підрозділів військових частин.
Всім офіцерам - патріотам СБУ, МВС розробити автономні плани арешту пр-та Януковича і його найближчого оточення - сімейного клану: Азарова, Саламатіна, Пшонку, Ківалова, Голову СБУ Ігоря Калініна та міністра МВС Віталія Захарченка.

***********************************************
За виконання цього наказу учасники операції будуть нагороджені званням Героя України із врученням державної премії в розмірі 1 млн грн кожному.

Tags: интернет, оранжизм, палата № 6, свидоминг


 

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.