Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Вокруг спорта

Комментарии к статье «Кличко проведет турнир в честь УПА»

23 февраля в Киеве будет разыгрываться VII-й Кубок памяти героев по мини-футболу, посвященный 100-летию со дня рождения последнего командира УПА Василия Кука.


Ден, 22.02.2013 00:27
?
Стефан, 21.02.2013 15:51
Перед тобою спогади колишнього зв'язкового обласного проводу Організації Українських Націоналістів Григорія СТЕЦЮКА під редакційно-видавничою назвою "Чорні дні Волині" - саме так назвав цей період (1941-1944 рр.) нашої історії сам автор. БАНДЕРІВЦІ СВОЇМ ТЕРОРОМ САМІ Б'ЮТЬ СЕБЕ З позицій високої відповідальності перед українською людністю Григорій Стецюк заявляє: "Я свідомий, що нам всім великий сором за те, що бандерівці накоїли стільки злочину, але мовчанкою ми того не взнаємо, і мовчати про це не можна. Бандерівська "революція" - це знищення волинської інтелігенції, це знищення провідного селянства, це фізичне знищення цілої Волині разом з Українською Православною церквою".

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.