Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Юмор

Вуду против Табачника (правда.иф)

Во френд-ленте ссылка: http://pravda.if.ua, про Табачника. Что за правда.иф? Какова связь свидомо-СМИ и замка Иф?

Все банально как кастрюля. Никаких таинственных замков, просто Ивано-Франковск.

Зато пост потрясающий, рекомендую. Стёб высочайшего класса. На русский не перевожу чтобы не испортить.

vitaliyke пишет:

ВУДУ ПРОТИ ТАБАЧНИКА

Табачник не вважає цивілізованими людей, які не знають російську

Нє ну ви подумайте!

Ми його чучело  і вішали, і в космос запускали і другі капості виробляли: ніц не помагає!

Треба буде з нашими африканськими браттями з племені вуду проконсультуватися як правильно його чучело розтерзати шоби закрити цю українофобську пику.

Противний він. Головне і заперечити йому тіжко. Від того він стає ще мерзеннішим.  Ну, припустімо, грецьку філософію ми тоже не дуже, тойво, знаємо, але з німецькою логікою добре знакомі:

Вкрав – розстріляли.

На роботу не вийшов – по сраці надають канчуками.

Зробив не по інструкції – по за вуха.

Всьо логічно.

Ну москалів читати то ви мене вібачте! Світоч нашої культури Шкляр Василь Миколайович навіть на їхню псячу мову перекладатися не хоче. Залишу каже «Залишинця» вдячним потомкам з берегів Потомаку і Бистриці-Надвірнянської. Нам тобто. Це правильно,  я считаю. Нашу культурну спадщину і так розтягують по цілому світу.

Не давно Міку  Ньютон з Снятина у нас просто підло вкрали. Накачали її транквілізаторами так , що вона навіть не хоче на мові говорити. А до того другого Н’ютона зкомуніздили у нас. Ісаака.

Ну всьо Діма, напросився. Чекай на черговий флеш – вуду-моб від колюторних галичан. В нашому селі, до речі так і говорять; не культурний, а колюторний. Це правильно, я считаю.

Тутво в нас ще одна табачниця нарисуваласі недавно. Радецька. Вона полька, па-расєйські розмавляє і підозріло доглянута на вигляд. За ці три суттєві недоліка її вже варто возненавидіти. Так вона ще і ляпнула шось на зразок:

- Не дозволю, щоб хворі в лікарні були як цигани не миті, не чесані.

Ми, галичани, люди толерантні, сказала – забули. Ну смердить сечою в туалеті, ну оборудованіє запорошилося то й що? Ми до неї по-люцьки:

- Пані не переживайте! То сі зробит!

Нє. Вона хтіла ще й з роботи повіганєти людий. Ми тут всі один одного знаєм, давно співпрацюєм, всьо вже справедливо розподілено. Ну припустімо вигонит вона когось з роботи за нєсоотвєтствіє. Воно ж не поніма, що та людина чийсь родич або за гроші влаштована. Родинні зв’язки то для нас святе, а ті гроші вже давно страчені. І шо потом? Начальство гроші і так не віддаст, а людині скоро на пенсію виходити і стаж сі перериває. Та й хворі не жаліюси. Є віп-палати  на двох  з туалетом. Дай  200 грн завідувачці відділу і нічо тобі не смердит. Не так дорого, я считаю. Ну ми її з’їли шо любо-дорого. Так у пресі гімном облили, шо вона сама заяву написала. Де ж вона могла подумати що за чисто побутові висловлення їй пришиють україноненависництво і  розливне табачництво.

БЮТ і «Свобода»,  до недавно непримиренні вороги в  Калуші, моментово здружилися і з допомогою вигнання Радецької ще на півкроку наблизились до поста мера міста. Ну то й що що вона спеціаліст? Якось без нею обходилисі. В наших африканських братів стан медицини ще гірший.  Це радує. Їй по правді сказати ще й повезло. Її фото тільки яйцями, купленими за гроші БЮТ, обкидали і всьо. Най си тішить шо ми не влаштували спалення її ляльки на священному вогні любові до України. 

***

Гениально, я считаю.

Спасибо snowman-fedya


 

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.