Технополис завтра
Самое важное. Самое полезное. Самое интересное...
Новости Украина

Коллектив телеканала ТОНИС объявил забастовку

Источник: "Полемика"

C 2 сентября журналисты телеканала ТОНИС начинают бастовать. Новости канала в эфир не выйдут. Об этом идет речь в сообщении коллектива. Цитируем обращение журналистов:

«На телеканалі ТОНІС сумнозвісному своїми «оптимізаціями», неодноразовими відпустками за власний рахунок і скороченням робочого дня до чотирьох годин, за яким ми офіційно працюємо досі, колектив продовжують заспокоювати обіцянками. Водночас журналістів та інших працівників "ТОНІС-Інфо", "Зелена варта", "Життя" мордують голодом. Вже протягом чотирьох місяців ми працюємо задарма. Трапляється, що дехто навіть винен каналу певну суму. Та не всі. Принаймні, за інформацією, якою ми володіємо, інші співробітники зароблені гроші отримують справно!!! Виходячи з вищевикладеного, ми звернулися з офіційним листом від колективу до керівництва: голови правління ВАТ "Телеканал ТОНІС" Тузова Дмитра Олеговича, а також генерального продюсера Нікітіна Юрію Володимировича. Тепер чекаємо на гроші. Тим паче видається дивним, коли наші колеги-телевізійники та журналісти друкованих видань отримують хоча б якусь зарплатню за графіком, то ми змушені їздити на роботу "в борг".

 

Криза на медіа-ринку минула, а у нас триває 306 день. Далі буде...?

 

Шановні колеги! Просимо вас підтримати наш страйк і посприяти поширенню цієї інформації. Сподіваємося, розголошення катастрофічної ситуації на каналі змусить наших "рабовласників" схаменутися!».».

 

«Мы будем решать этот конфликт. А когда решим, тогда я прокомментирую», - заявил в свою очередь председатель правления ТОНИСа Дмитрий Тузов.

 

Источник: Обком


 

© 2009 Технополис завтра

Перепечатка  материалов приветствуется, при этом гиперссылка на статью или на главную страницу сайта "Технополис завтра" обязательна. Если же Ваши  правила  строже  этих,  пожалуйста,  пользуйтесь при перепечатке Вашими же правилами.